Menu

Voorgerechten

Gerookte eendenborstfilet, uiencompote, 5-spices en sinaasappelkruim
Carpaccio an runderhaas met salsa verde en truffelkaas
Klassieke garnalencocktail met toast, gezouten boter en cocktailsaus
Charcuterie van gedroogde ham en worst met olijvenbrood en paprika-tapenade
Salade van gegrilde groenten, salsa verde, zoute sjalot en burrata*
Warmgeroookte zalm, zwarte olijven muffin en limoenmayonaise

Soepen

Tomatensoep met mascarpone en basilicum
Pompoensoep met kokosmelk en curry*
Uiensoep met croutons en Gruyère

Hoofdgerechten Vlees

Tournedos van ossenhaas en Black Tiger gambas en sesam-sojasaus
Parmentier van gekonfijte eend met rode kool en paddenstoelen
Hertenbiefstuk met zoete aardappel, spek en saus van boerenjongens
gevulde kwartel met oesterzwammen, truffel en Arabica-vijgen saus
Kalfschnitzel met Parmaham, salie gepaneerd met Parmezaanse kaas

Hoofdgerechten Vis

Skreifilet met kreeftensaus en Waddengarnalen
Sliptongen in roomboter gebakken met remouladesaus
Paling gestoofd in witte wijn, knoflook en groene kruiden
Hele zeetong in roomboter gebakken

Hoofdgerechten Vegetarisch

Curry van linzen en pompoen met samosa
Farfalle met paddenstoelen en Cashewnoten-Saffraan-crème

Nagerechten

Crème brûlée van kokos en Pandan met witte chocolade mouse

Trifle van mascarpone, advocaat en boerenjongens

Taartje van stoofpeer met ganache van chocolade en karamel
Kaasplankje met suikerbrood truffelhoning

* = Is vegetarisch of kan vegetarisch worden besteld