Diner

Dagmenu

Dagelijks wisselend 3-gangen menu

Zondags 4-gangen menu

Kindermenu 3-gangen

Voorgerechten

Sneekermeer paling met tartaar van biet, foie gras en appel

Hollandse Garnalen cocktail met gezouten boter en toast

Gerookte eendenborst met gemarineerde beukenzwam en dressing van Szechuanpeper

Carpaccio  van runderhaas met pestomayonaise en Parmezaanse kaas

Gegrilde watermeloen met burrata, pistache, Parmaham en balsamico*

Gemarineerde zalm met zwarte knoflook, soja en yuzu-gember dressing

Saint Marcellin uit de oven met macadamia en vijgenbrood*

Soepen

Créme van oesterzwammen en morilles met ossenstaart *

Romige tomatensoep*

Hoofdgerechten

Kabeljauwfilet met Sneekermeer paling en Noilly Prat saus

Zeeduivel met Parmaham met een saus van crème fraiche en sambai

In roomboter gebakken sliptongen met remouladesaus

In roomboter gebakken zeetong (450 gr.)

Tournedos met Yakatorisaus

Kalfsschnitzel met klassieke Jagersaus en Parmaham

Lamsschenkel in rode wijn gestoofd met vijgen, sinaasappel en venkel

Stoof van oesterzwammen, zeegroenten en gerookte tofu*

Buccatini met asperges, gorgonzola, walnoten en truffel*

*Vegetarisch of kan vegetarisch besteld worden