Dagmenu
Dagelijks wisselend 3-gangen menu
Zondags 4-gangen menu
Kindermenu 3-gangen
Voorgerechten
Sneekermeer paling met foie gras, brioche, appel en biet
Hollandse Garnalen cocktail met gezouten boter en toast
Carpaccio van gerookte hert met knolselderij, truffel en hazelnoot
Rouleau van gekonfijte eendenbout met gerookte eend en stroop van port
Steak tartare van runderhaas en zacht gegaarde eidooier
Coquilles met Waldorff, macadamia en mayonaise van zwarte knoflook
Geroosterde biet met vijgen, burrata en dukkah*
Soepen
Crème van pompoen met Vadouvan*
Tomatensoep met kruidenroom*
Hoofdgerechten
Zalmfilet ,sous-vide gegaard met venkel, dragon en Hollandse garnalen
In roomboter gebakken sliptongen met remouladesaus
Saltimbocca van Black Tiger gamba’s en Parmaham
In roomboter gebakken Zeetong (450 gr)
Kalfsschnitzel met klassieke Jagersaus en Parmaham
Sukade van hert met hutspot van gele wortel en paddenstoelensaus
Wilde eendenborstfilet met hazelnoot crunch en jus van balsamico en rode wijn
Tournedos met gegilde groene asperges en truffeljus
Pie van linzencurry met zoete aardappel en pompoen*
Buccatini met asperges, gorgonzola, walnoten en truffel*