Diner

Dagmenu

Dagelijks wisselend 3-gangen menu

Zondags 4-gangen menu

Kindermenu 3-gangen

Voorgerechten

Sneekermeer paling met foie gras, brioche, appel en biet

Hollandse Garnalen cocktail met gezouten boter en toast

Carpaccio van gerookte hert met knolselderij, truffel en hazelnoot

Rouleau van gekonfijte eendenbout met gerookte eend en stroop van port

Steak tartare van runderhaas en zacht gegaarde eidooier

Coquilles met Waldorff, macadamia en mayonaise van zwarte knoflook

Geroosterde biet met vijgen, burrata en dukkah*

Soepen

Crème van pompoen met Vadouvan*

Tomatensoep met kruidenroom*

Hoofdgerechten

Zalmfilet ,sous-vide gegaard met venkel, dragon en Hollandse garnalen

In roomboter gebakken sliptongen met remouladesaus

Saltimbocca van Black Tiger gamba’s en Parmaham

In roomboter gebakken Zeetong (450 gr)

Kalfsschnitzel met klassieke Jagersaus en Parmaham

Sukade van hert met hutspot van gele wortel en paddenstoelensaus

Wilde eendenborstfilet met hazelnoot crunch en jus van balsamico en rode wijn

Tournedos met gegilde groene asperges en truffeljus

Pie van linzencurry met zoete aardappel en pompoen*

Buccatini met asperges, gorgonzola, walnoten en truffel*

*Vegetarisch of kan vegetarisch besteld worden