Diner

Dagmenu

Dagelijks wisselend 3-gangen menu

Zondags 4-gangen menu

Kindermenu 3-gangen

Voorgerechten

Sneekermeer paling met foie gras, brioche, appel en biet

Hollandse Garnalen cocktail met gezouten boter en toast

Carpaccio van gerookte hert met knolselderij, truffel en hazelnoot

Rouleau van gekonfijte eendenbout met gerookte eend en stroop van port

Geroosterde biet met vijgen, burrata en dukkah*

Soepen

Bisque van Hollandse garnalen met venkel

Tomatensoep met kruidenroom*

Hoofdgerechten

In roomboter gebakken sliptongen met remouladesaus

Zeebaarsfilet met venkel-Pernodsaus en Hollandse garnalen

In roomboter gebakken Zeetong (450 gr)

Kalfsschnitzel met klassieke Jagersaus en Parmaham

Eendenborstfilet met mandarijnen-vijgensaus

Tournedos met Black Tiger gamba en truffeljus

Gnocchi met ragout van oesterzwammen van de Pluktuin en Pecorino*

Buccatini met asperges, gorgonzola, walnoten en truffel*

*Vegetarisch of kan vegetarisch besteld worden