Diner

Dagmenu

Dagelijks wisselend 3-gangen menu

Zondags 4-gangen menu

Kindermenu 3-gangen

Voorgerechten

Sneekermeer paling met knolselderij, appel en limoen

Hollandse garnalen cocktail met gezouten boter en toast

Carpaccio van rund met Parmezaanse kaas en truffelcréme

Vitello Tonnato, gegaarde kalfsmuis met tonijnmayonaise

Ceviche van zeebaars met mango en bieslook

Gekonfijte artisjok met tartaar van tomaat en burrata*

Camembert met truffelhoning, druivencompote en notenbrood*

Soepen

Bisque van Hollandse garnalen met venkel

Tomatensoep met kruidenroom*

Hoofdgerechten

In roomboter gebakken sliptongen met remouladesaus

Zeebaarsfilet met venkel-Pernodsaus en Hollandse garnalen

In roomboter gebakken Zeetong (450 gr)

Gegrilde tonijn met gamba’s en Caponata

Kalfsschnitzel met klassieke Jagersaus en Parmaham

Eendenborstfilet met mandarijnen-vijgensaus

Lamsfilet met een saus van zwarte knoflook

Tournedos met truffeljus

Parel couscous met gegrilde groenten, Feta en oesterzwammen van de Pluktuin*

Gnocchi met Caponata, artisjok en buffel burrata*

*Vegetarisch of kan vegetarisch besteld worden