Dagmenu
Dagelijks wisselend 3-gangen menu
Zondags 4-gangen menu
Kindermenu 3-gangen
Voorgerechten
Sneekermeer paling met knolselderij, appel en limoen
Hollandse garnalen cocktail met gezouten boter en toast
Carpaccio van rund met Parmezaanse kaas en truffelcréme
Vitello Tonnato, gegaarde kalfsmuis met tonijnmayonaise
Ceviche van zeebaars met mango en bieslook
Gekonfijte artisjok met tartaar van tomaat en burrata*
Camembert met truffelhoning, druivencompote en notenbrood*
Soepen
Bisque van Hollandse garnalen met venkel
Tomatensoep met kruidenroom*
Hoofdgerechten
In roomboter gebakken sliptongen met remouladesaus
Zeebaarsfilet met venkel-Pernodsaus en Hollandse garnalen
In roomboter gebakken Zeetong (450 gr)
Kalfsschnitzel met klassieke Jagersaus en Parmaham
Eendenborstfilet met mandarijnen-vijgensaus
Lamsfilet met een saus van zwarte knoflook
Tournedos met truffeljus
Parel couscous met gegrilde groenten, Feta en oesterzwammen van de Pluktuin*
Gnocchi met Caponata, artisjok en buffel burrata*