Dagmenu
Dagelijks wisselend 3-gangen menu
Zondags 4-gangen menu
Kindermenu 3-gangen
Voorgerechten
Sneekermeer paling met foie gras, brioche, appel en biet
Hollandse Garnalen cocktail met gezouten boter en toast
Carpaccio van gerookte hert met knolselderij, truffel en hazelnoot
Rouleau van gekonfijte eendenbout met gerookte eend en stroop van port
Geroosterde biet met vijgen, burrata en dukkah*
Soepen
Bisque van Hollandse garnalen met venkel
Tomatensoep met kruidenroom*
Hoofdgerechten
In roomboter gebakken sliptongen met remouladesaus
Zeebaarsfilet met venkel-Pernodsaus en Hollandse garnalen
In roomboter gebakken Zeetong (450 gr)
Kalfsschnitzel met klassieke Jagersaus en Parmaham
Eendenborstfilet met mandarijnen-vijgensaus
Tournedos met Black Tiger gamba en truffeljus
Gnocchi met ragout van oesterzwammen van de Pluktuin en Pecorino*
Buccatini met asperges, gorgonzola, walnoten en truffel*