Dagmenu
Dagelijks wisselend 3-gangen menu
Zondags 4-gangen menu
Kindermenu 3-gangen
Voorgerechten
Sneekermeer paling met tartaar van biet, foie gras en appel
Hollandse Garnalen cocktail met gezouten boter en toast
Gerookte eendenborst met gemarineerde beukenzwam en dressing van Szechuanpeper
Carpaccio van runderhaas met pestomayonaise en Parmezaanse kaas
Gegrilde watermeloen met burrata, pistache, Parmaham en balsamico*
Gemarineerde zalm met zwarte knoflook, soja en yuzu-gember dressing
Saint Marcellin uit de oven met macadamia en vijgenbrood*
Soepen
Créme van oesterzwammen en morilles met ossenstaart *
Romige tomatensoep*
Hoofdgerechten
Kabeljauwfilet met Sneekermeer paling en Noilly Prat saus
Zeeduivel met Parmaham met een saus van crème fraiche en sambai
In roomboter gebakken sliptongen met remouladesaus
In roomboter gebakken zeetong (450 gr.)
Tournedos met Yakatorisaus
Kalfsschnitzel met klassieke Jagersaus en Parmaham
Lamsschenkel in rode wijn gestoofd met vijgen, sinaasappel en venkel
Stoof van oesterzwammen, zeegroenten en gerookte tofu*
Buccatini met asperges, gorgonzola, walnoten en truffel*