Menu

Voorgerechten

 

Ossenworst
Tartaar van gerookte ossenworst met briochebrood, augurk en rode ui
Zalm & Makreel
Ambachtelijk gerookte zalm en makreel met biet, dragon en mosterd
Eend
Rilette van eend met krokant gebakken zwezerik en stroop van sherry en truffel
Zalm & Geitenkaas
Gemarineerde zalm met crème van geitenkaas en Fries roggebrood
Quiche
Quiche van najaarsgroenten en schuim van rode biet
Paling
Gerookte paling met toast en salade van aardappel en spek
Charcuterie
Charcuterie van wild met vijgenbrood en chutney
Pompoen
Pompoensoep met zoete aardappel en kurkuma
Mosterdsoep

Mosterdsoep met gerookte paling en peterseliekruim

Ossenstaart
Licht gebonden ossenstaartsoep met crème fraîche en Madeira

Hoofdgerechten

 

Wellington
Wellington van lamsfilet met sjalotten, courgette en jus van Madeira en cantharellen
Tournedos
Runderhaas tournedos met aardappelkoekje, geroosterde paprika en jus van gerookte knoflook
Zeeduivel
Strüdel van zeeduivel en katenspek met hutspot van zoete aardappel en saus met tandoori kruiden
Sliptong
In roomboter gebakken sliptong met remouladesaus
Zeetong
In roomboter gebakken zeetong ( 700 gr.)
Risotto
Pompoen risotto met salie, Parmezaanse kaas en gefrituurd eitje
Reblochon
Soufflé van Reblochon met duindoorn chutney
Hert
Hertenbiefstuk met jus van appelstroop en pure chocolade

Nagerechten

 

Dame Blanche
Vanille roomijs met brownie van witte chocolade
Suikerbrood
Wentelteefjes van Fries suikerbrood en Beerenburg ijs
Clafoutis
Clafoutis van vijgen en noten met toffeesaus
Kaasplankje
Kaasplankje met arretjescake van Kletzenbrood