Menu

Voorgerechten

Charcuterie van gedroogde ham en worst met perenchutney
Salade van gepofte pompoen en rode bier met gerijpte geitenkaas*
Coquilles St. Jacques met spinazie, hazelnoot en Parmezaan
Escargots met knoflook, rode ui, tomaat en Spaanse kaas
Eigen gemaakte paté met geroosterd suikerbrood en vijgen
Gemarineerde zalm met Wadden garnalen en curry vinaigrette
Rilette van makreel met aardappelsalade en gerookte paling
Crème brulee van Delice de Bourgogne en Pata Negra ham

Soepen

Pastinaak met crème fraiche en garnalen*
Crème van paddenstoel en steranijs*

Runderbouillon met draadjesvlees en shii take

Hoofdgerechten Vlees

Wellington van lamsfilet met paddenstoelen Madeirasaus

Tournedos met aardappel spek taartje en jus van gerookte knoflook

Ossobucco met gnocci, venkel en saffraan

Hertenbiefstuk met saus van appelstroop en chocolade

Hoofdgerechten Vis

Zeebaarsfilet met zoete aardappel, pancetta en koriander

Skreifilet met pijnboompittenkorst, basilicum en rucola

In roomboter gebakken sliptongen met remouladesaus

Snoekbaars met gerookte paling, pastinaak en schuim van witte wijn

Hoofdgerechten Vegetarisch

Linzencurry met bloemkool, cashewnoten en samosa

Gratin van pastinaak en koolrabi met linguine en courgette

Nagerechten

Bananen-dadelbrood met roomijs van walnoten en ahornsiroop

Karamel brownie met sorbet van pompoen

Crumble van peer met mascarpone crème en kaneelijs

Crème brûlée van kaneel en steranijs met ijs van Fryske dumkes

Kaasplankje met kletzenbrood, zuidvruchten en chocolade

* = Is vegetarisch of kan vegetarisch worden besteld