Menu

Voorgerechten

Vitello Tonato; Kalfsfricandeau met tonijnmayonaise
Salade van truffel burrata, tomaat en dressing van morilles*
Coquilles St.Jacques met spinazie en Parmezaan
Taartje van Munster met gekonfijte appel en macadamia*
Steak tartare met kwarteleitje en mierikswortel
Gemarineerde zalm met crème fraîche, mosterd en dille
Rilette van makreel met gerookte paling en brioche

Soepen

Bisque van waddengarnalen met kruidenroom
Crème van zoete aardappel en courgette*
Aspergebouillon met morilles*

Hoofdgerechten Vlees

Lamsfilet met oosterse kruidenkorst, asperge en granaatappel

Tournedos met aardappelspekkoek en saus van knoflook en sjalot

Gekonfijte eendenbout met saus van port en witte druiven

Gegrilde kalfsentrecôte met linguine en morillesaus

Hoofdgerechten Vis

Wilde zeebaarsfilet met zoete aardappel en pancetta

Zalm met korst van rucola, cajun en mosterd

In roomboter gebakken sliptongen met remouladesaus

In roomboter gebakken zeetong

Gegrilde tonijn met antiboise en linguine

Hoofdgerechten Vegetarisch

Ratatouille met Parmezaanse kaas en ei uit de oven

Linzencurry met bloemkool, cashewnoten en samosa

Nagerechten

Panna cotta van chocolade met ananas sorbetijs

Gemarineerd rood fruit met mascarpone en duindoornijs

Tiramisu met stracciatella-roomijs

Baba au rhum met vanilleroom en nougat-roomijs

Kaasplankje met kletzenbrood, zuidvruchten en chocolade

* = Is vegetarisch of kan vegetarisch worden besteld